Tweetbot

Update Tweetbot: meerdere kolommen, serieuze vervanger voor Tweetdeck

We houden allemaal van het overzicht wat Tweetdeck ons al jaren geeft met de meerdere kolommen. Echter is het wel een lompe reus geworden en zien we liever apps met de prettige “twitter” iOS interface. De twitter app is daar een goed voorbeeld van, maar meerdere kolommen met informatie is daar niet mogelijk. Tweetbot heeft deze functie nu ook, al had ik Tweetbot hiervoor nog nooit gebruikt, door deze feature ben ik instant om.

Als je een kolom wil toevoegen kies dan eerst wat je wil hebben in de nieuwe kolom, bijvoorbeeld mentions. Als je in het mentions scherm bent aangekomen klik dan op het configuratie icoon rechts-onder en klik op open in new window. Daarna kan je ‘m “vastklikken” aan de vorige kolom.

via: TNW

  • http://www.internetmannen.nl Onderzoeker

    Wat vinden jullie eigenlijk nu nog van Twitter? Tweeten jullie nog veel? En waarom? Ik merk dat het afgelopen half jaar bij mij mijn aantal tweets onwijs zijn verminderd en mijn FB gebruik echt ontzettend is gegroeid…. Hoe zit dat bij jullie?

    • codekloppR

      Wel iets minder ja, maar ik vind twitter toch wel erg fijn om dingen in de gaten te blijven houden. Ik ben wel een stuk selectiever geworden in wie en wat ik allemaal volg.