cobook-02

CoBook: Manage je contacts op een leuke, overzichtelijke en sociale manier.

Deze macApp maakt het managen van je contacts een stuk leuker en overzichtelijk. De interface is simpel, mooi en snel. Door CoBook met FaceBook, LinkedIn en Twitter te koppelen worden er automatisch foto’s en informatie aan je contact toegevoegd. Aangezien alles via iCloud aan je iPhone gekoppeld is zal daar je adresboek ook een stuk overzichtelijker worden.

Klik hier om naar de website van CoBook te gaan, hier kan je gratis de beta versie downloaden

 

 • Anonymous

  Lijkt me echt een toffe en handige app. Ik snap uiteraard dat ik Cobook toegang tot mijn Facebook profiel moet geven maar dat ze toegang willen tot alle onderstaande gegevens vind ik wat verdacht:

  - Access my basic information
  - Access my profile information
  - Access my family & relationships
  - Access information people share with me
  - Access messages in my inbox
  - Access posts in my News Feed
  - Access my data any time
  - Access my custom friend lists

  Het heeft me er toch van weerhouden om Facebook er nog niet aan te koppelen. Het lijkt me dat Cobook alleen toegang nodig heeft tot profielgegevens maar blijkbaar denken zij daar anders over. 

  • Anonymous

   Tja zit wat in, maar toen ik bezig was met een app die toegang tot FaceBook nodig had moest je een standaard  groep functies kiezen en als ik dan net custom friend lists nodig heb (bijvoorbeeld) dan zit je daar mee. Maar inderdaad is het wel een beetje veel van het goeie wat ze willen