Screen Shot 2011-08-03 at 9.01.29 AM

Songify App – Maak je eigen liedjes. Schmoyoho

Je praat in je iphone, je drukt op de knop en gefeliciteerd; Je hebt zojuist een Youtube hit met meer dan 100.000 views gemaakt!!  Althans, zo kan het gaan.

Kennen we deze nog?

YouTube Preview Image

Deze hit, die op dit moment meer dan 86 miljoen views heeft, is het startsein geweest voor The Gregory Brothers om de wereld over te nemen met hun remixes. Het begon door nieuwsfragmenten zelf te remixen en gebruik te maken van technologie zodat ze werkelijk iedereen konden laten zingen. Het succes Auto-tune the news op YouTube was een feit. Inmiddels hebben ze 61 filmpjes online staan en daarmee op dit moment 325,462,343 views mee gehaald.

Niet gek voor wat remixes.

The Gregory Brothers zagen meer in dit concept en hebben zich gestort op de apps. Ze ontwikkelden begin juli ‘Songify’ . Een app waarmee je nu zelf teksten kunt inspreken, een beat eronder kunt knallen, en kunt delen met je vrienden.

Het idee is vrij simpel. Je krijgt de tijd om iets willekeurige in je iDevice ( Android is in ontwikkeling) te schreeuwen. Je kiest daar een classic beat bij die je wel aanstaat. En na een paar seconden is het gewoon een liedje. Je kunt je nummers uiteraard opnieuw remixen met een andere beat. Daarna kun je hem delen op je sociale netwerken.  Dit is zo’n app die bij mij in elk geval het wow effect heeft veroorzaakt.

Je kunt hem nu nog gratis downloaden, maar binnenkort moet je ook voor deze app een paar centen over hebben. Ik adviseer je om hem nu te downloaden. De app een kans te geven en jezelf vervolgens transformeert van een Internetman naar een echte Busta Rhymes.

Ik ben erg benieuwd naar jullie songs. Als jullie leuke songs hebben gemaakt, deel ze dan ook even met ons. Dan plaatsen we ze ook even hier op de site!

Onderstaand drie Songify Toppers! {Kijktip} 

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

 • http://www.internetmannen.nl/internetman/ontwerper Ontwerper

  Hahaha, die cat band is echt meesterlijk :D

  • Anonymous

   hahahahahahahaahaha  ik vergeet helemaal naar kantoor te gaan

  • http://www.internetmannen.nl Onderzoeker

   Haha ja die vond ik ook echt briljant. Die videoremixes passen er ook goed bij :). 

 • gwenniss

  haha geniaal!!