iphone4_jailbroken

iPhone, iPod touch en iPad jailbreaken met JailbreakMe.com

Het jailbreaken van je iPhone, iPod touch of iPad is nu nog simpeler dan voorheen. @comex heeft vandaag officieel versie 3.0 online gezet van JailBreakMe.Com. Je kunt direct op je iOS device surfen naar deze website (http://www.jailbreakme.com) en klikt daar op free en daarna op install, exact hetzelfde zoals je gewend bent als het installeren van een App via de App Store. De jailbreak zal vervolgens uitgevoerd worden en Cydia zal geïnstalleerd worden. Het enige dat je dus nodig hebt is een internetverbinding. Een PC is niet meer nodig. Makkelijker kan niet :)

De volgende iOS devices kun je jailbreaken met JailbreakMe.com

 • iPad1: 4.3 tot en met 4.3.3
 • iPad2: 4.3 en 4.3.3
 • iPhoneGS: 4.3 tot en met 4.3.3
 • iPhone4: 4.3 tot en met 4.3.3
 • iPhone4-CDMA: 4.2.6 tot en met 4.2.8
 • iPod touch 3g: 4.3, 4.3.2, 4.3.3
 • iPod touch 4g: 4.3 tot en met 4.3.3

De maker van Cydia, @saurik, Twittert dat je het best nog even kunt wachten aangezien de Jailbreak te snel is uitgebracht en te weinig getest is. Maar een echte internetman trekt zich daar natuurlijk niets van aan. Wij houden van termen als Alpha, Beta en RC :)

 • http://twitter.com/d13t Dieter Kors

  Meteen gedaan! Het werkt. :D

  Jailbreak gedaan voor de überhandige functionaliteit van SBSettings.