Aside iPad html5 magazine

Aside – het eerste HTML5 iPad magazine

Volgens de ontwikkelaars uit Berlijn is ‘Aside’ het eerste iPad magazine geheel ontwikkeld met HTML5 code. Op deze manier wordt het mogelijk om  Apple’s AppStore en bijbehorend abonnementensysteem te omzeilen. Het tijdschrift is ontwikkeld om de techniek uit te proberen en de gebruikers een HTML5 magazine te laten ervaren. Dus, leef je uit via http://asidemag.com/

De meeste iPad eigenaren die de Internetmannen volgen zullen de website iPadplanet regelmatig bezoeken. Daar las ik dan ook het artikel over Aside met alle mogelijkheden en gebreken. Hier wil ik alle iPad bezitters vragen het tijdschrift ‘te installeren’ via Asidemag.com, door de technische gebreken en ontbrekende magazine-flow heen te kijken en de volgende vraag te beantwoorden:

[poll id="3"]

Geen iPad? Geen tranen. Bekijk de video!