facebookvanity

IJdelheid op Facebook

Zoals onze Concepter in een vorig bericht al scandeerde: zij die een online magazine/blog hebben – gecodeerd in hippe talen als HTML5 en Jquery en met frisse content –  moeten  natuurlijk ook een goede aanwezigheid hebben op de hippere vormen van sociale websites. Zo dus ook op Facebook.

Vandaag hebben we hier weer een stapje naartoe gezet. Zo zijn er meerdere koppelingen gemaakt tussen Facebook en deze website, en kunnen bijvoorbeeld discussies op berichten op Facebook verder gaan.  Ook geven wij jou, onze fan, meerdere keren de mogelijkheid zowel content als de totale website te ‘liken’. Dit omdat je natuurlijk wilt laten zien aan je vrienden dat je met ons bekend bent.

Als laatste wil ik onze nieuwe mooie Vanity-URL promoten: www.facebook.com/Internetmannen. Enkele weken geleden was het blogger en content-marketeer Joery Bruijntjes (@joery) die ons de tip gaf over deze mooie vorm van Facebook-marketing, waarvoor onze hartelijke dank.

Om zo’n mooie URL te krijgen zijn er wel wat dingen nodig:

  • een facebook fan-pagina
  • 25+ likes van verschillende mensen op deze pagina
  • een unieke naam zonder cijfers en rare tekens
  • En nog wat meer.

Een stap naar een socialere wereld begint volgens jou natuurlijk bij de internetmannen en een Facebook-koppeling, en wij gaan natuurlijk hier graag in mee!