mac osx software bundles

Twee nieuwe Mac OS X Software Bundles

Er zijn weer 2 bundels met Mac OS X software te koop voor de komende 2 weken. Software bundels zijn vooral mooi meegenomen als je bepaalde software uit het pakket sowieso al nodig had en het toch al van plan was om aan te schaffen, of als je het gewoon leuk vind nieuwe software uit te testen voor een zacht prijsje. Uiteraard zul je niet alles nodig hebben of gaan gebruiken, daarom is het handig eerst even uit te zoeken welke software je echt nodig denkt te hebben of te gaan gebruiken. Je hebt in ieder geval nog 2 weken de tijd om de trials uit te proberen :)

MacBundlePro OS X Bundle


Link: http://www.macbundlepro.com/

MacLegion Spring Bundle 2011


Link: http://maclegion.com/

 • http://www.internetmannen.nl/internetman/ontwerper Ontwerper

  Ik vind het wel erg gaaf dat dit soort dingen nu als warme broodjes uit de grond groeien. Vaak heb je echt honderden euro’s korting. Enige nadeel is, vind ik dan, dat de meeste bundels op MAC gericht zijn en niet op de authentieke Windows-gebruiker :-(!

 • Anonymous

  Nice! heb de eerste aangeskaft

 • http://www.internetmannen.nl/internetman/ontwerper Ontwerper

  @codekloppR:disqus  En, welke tools/apps gebruik je ervan en welke zijn nog onboeiender dan de beenharen van een wielrenner?

 • Anonymous

  Eigenlijk nog weinig. Breeze ofzo is wel leuk. Verder viel het wat tegen. Heb ook nog niet zo veel tijd gehad om alles te proberen…