Manita

Categorie: in en in slecht.

Vraag me niet hoe ik er op kom. Maar dit is zo slecht, dat het weer grappig word. Ik las een RT van de enige echte Dushi Kimberly uit Rotterdam. De Jenny Lopez fan houdt een vrij unieke website bij. Soms krijg ik zelfs plaatsvervangende schaamte, maar is het leuk? Haha, ik moest wel even lachen om Kimmetje.

Op een van haar pagina’s liet ze zien dat zij fan was van Manita. Reden voor mij om deze superster te ontdekken en te helpen met een carriere boost.

Iedereen aanschouw Manita!

YouTube Preview Image

*Of Dushi echt is betwijfel ik. Volgens mij gewoon een leuke grap van een stel nerds die een type willen neerzetten. Geeft overigens niet hoor, ze doen het wel consequent goed , nee slecht,  consequent.

Tip: Check ook even de twitter feed :).

  • Ontwerper

    Erg jammer, “Insluiten op verzoek uitgeschakeld” ;)

  • http://www.christophermarks.nl Onderzoeker

    Haha, naja dan moet je hem zeker even checken op youtube :P.